Στο πόδι οι ΟΕΒΕ Δράμας, Έβρου, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης και Σερρών

agrotes1

φώτο αρχείου

Τοπικές συγκεντρώσεις ενημέρωσης των μελών ανά την Ελλάδα θα πραγματοποιήσει η ΓΣΕΒΕΕ, με σκοπό «να συσπειρωθούμε όλοι και να αντιδράσουμε στα βάρβαρα, αντιλαϊκά, εξουθενωτικά, αντισυνταγματικά και ότι άλλο χαρακτηρισμό θέλει ο καθένας να χρησιμοποιήσει για τα μέτρα που είναι στις πλάτες μας.», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση των Προέδρων των ΟΕΒΕ ΑΜΘ .
Στην περιφέρεια Αν.Μ.Θράκη η συγκέντρωση θα γίνει στην Καβάλα την Δευτέρα 24/11/ στις 18.00 στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Καβάλας . Στο πλαίσιο αυτό και για τον καλύτερο συντονισμό των ενεργειών , θα μισθωθούν λεωφορεία για την μεταφορά προς και από την Καβάλα. Οι ενδοαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν ονομαστικά τη συμμετοχή τους στις τοπικές Ομοσπονδίες που ανήκετε, με σκοπό να μισθωθούν τα ανάλογα λεωφορεία.
Και η ανακοίνωση των Προέδρων των ΟΕΒΕ ΑΜΘ καταλήγει: «Συνάδελφοι τα ψέματα τελείωσαν από καιρό!!! Όποιος θέλει να λέγεται μέλος ΔΣ Σωματείου ή Συλλόγου ή Ομοσπονδίας θα πρέπει να είναι ενεργός. Οι υπόλοιποι να πάνε στα σπίτια τους και να καθηλωθούν στους καναπέδες τους. Να μετρηθούμε και μια φορά για να δούμε τελικά πόσους υπερασπιζόμαστε, για πόσους τρέχουμε και αγωνιούμε.» Την ανακοίνωση υπογράφουν οι: Όθων Μουρμούρης, Αθανάσιος Μπέλλας, Παναγιώτης Αρσονιάδης, Γεώργιος Μπατζακίδης, Ανέστης Βαφειάδης, Σωτήριος Κοτσαμπάς.

Απάντηση