Αλεξανδρούπολη: 57.416 ευρώ συγκεντρώθηκαν στον έρανο αγάπης

mitropolitesalexsisaniouΑπό τις 14 μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε και φέτος ο Έρανος Αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Μητρόπολης το προϊόν του Εράνου φέτος ανήλθε στο ποσό των 57.416 ευρώ.
Ο Έρανος Αγάπης έγινε όπως κάθε χρόνο, με επικεφαλής τους Ιερείς της Μητροπόλεως, με ενορίτες, λαϊκούς και κληρικούς απ’ όλες τις περιοχές της Επαρχία.

Έτσι, με το προϊόν και του φετινού εράνου, θα στηριχθούν τα Ιδρύματα της Μητροπόλεως, το συσσίτιο και οι έκτακτες ανάγκες των πολιτών, που γνωρίζει η Εκκλησίας  και που όλο το χρόνο προσπαθεί να τις καλύψει είτε μέσω των Ιδρυμάτων, είτε μεμονωμένα σε δαπάνες σε αγορά φαρμάκων, ιατρικής περίθαλψης, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, με αγορά εισιτηρίων ασθενών με βοηθήματα ανέργων και απόρων τις πληρωμές λογαριασμών ΔΕΚΟ (όπως ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΔΕΥΑΑ) και πολλά άλλα.
Εν τω μεταξύ, ήδη, εν όψει των ημερών του Αγίου Δωδεκαημέρου, έχουν διατεθεί περισσότερα από 400 δέματα με τρόφιμα για άπορες οικογένειες στις Ενορίες της Μητροπόλεως μας.

Απάντηση