Καβάλα: Η κομμώτρια «κούρευε» και τα… πορτοφόλια!

Υπηρεσίες κατ’ οίκον προσέφερε μια 40χρονη κομμώτρια στην Καβάλα, αλλά εκτός από τα μαλλιά της πελάτισσάς της «κούρευε» και τα… χρήματα που είχε στο πορτοφόλι της! Η 36χρονη γυναίκα, που την καλούσε συχνά από τον περασμένο Ιούνιο, υποψιάστηκε ότι είχε «μακριά» χέρια όταν διαπίστωσε ότι έχανε χρήματα μετά από κάθε… χτένισμα!

Έτσι, κατέφυγε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας και τους είπε τις υποψίες της. Εκείνοι προσημείωσαν ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ και της το έδωσαν για να το βάλει εκεί που φύλαγε συνήθως τις οικονομίες της. Όταν, η κομμώτρια τελείωσε τη δουλειά της και ετοιμάστηκε να φύγει, η ιδιοκτήτρια του σπιτιού διαπίστωσε ότι το χαρτονόμισμα είχε εξαφανιστεί και αμέσως εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί.

Κατά την έρευνα στην οποία υποβλήθηκε η 40χρονη βρέθηκε το κλεμμένο χαρτονόμισμα κι έτσι συνελήφθη και προσήχθη για προανάκριση, από την οποία προέκυψε πως ούτε λίγο ούτε πολύ είχε κλέψει τμηματικά από την 36χρονη 4.100 ευρώ! Η «μακρυχέρα» κομμώτρια οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, που της απήγγειλε κατηγορία για κλοπή και την παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.
Πηγή:Πρώτο Θέμα

Απάντηση