Κομοτηνή: Voucher προ των πυλών

Στην έναρξη υλοποίησης διαφόρων προγραμμάτων που αφορούν στην απασχόληση των ανέργων αναφέρεται ο κ. Μπατσολάκης Γιώργος, ιδιοκτήτης και διαχειριστής του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης «Μπατσολάκης».

AAAMPATSOLAKIS-300x79Όπως δηλώνει σύντομα πρόκειται να υλοποιηθεί Πρόγραμμα που αφορά ανέργους άνω των 29 ετών μέχρι 64 ετών, διευκρινίζοντας ότι άνεργος θεωρείται αυτός ο οποίος έχει κάρτα ανεργίας. Για την συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής, όπως διευκρινίζει, απαιτούνται δικαιολογητικά όπως: Α.Τ., απολυτήριο Δημοτικού, Γυμνασίου ή Λυκείου, Λογαριασμός Τραπέζης. Ανάλογο δε με τα στοιχεία που θα προσκομίσουν θα είναι και το ποσό των χρημάτων που στο τέλος θα εισπράξουν ή τα μόρια που αρχικά θα πάρουν.

«Αιτήσεις θα μπορούν να συμπληρώσουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι, κάποιοι από αυτούς όμως θα μπορέσουν τελικά να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα» δηλώνει ο κ. Μπατσολάκης. Σε όλη την Ελλάδα 26.000 άτομα εκ των οποίων 260 στο Νομό Ροδόπης. Το πρόγραμμα θα αφορά εκπαίδευση ενός μηνός και απασχόληση σε μια επιχείρηση πέντε μήνες. Οι επιχειρήσεις δεν που ενδιαφέρονται να προσλάβουν άτομα μέσω αυτών των προγραμμάτων θα πρέπει επίσης να υποβάλλουν αίτηση. Εκτός από το Voucher για τα άτομα άνω των 29 ετών, σύντομα θα υλοποιηθούν και Voucher από 15 ετών έως 29. Το Κέντρο «Μπατσολάκης» βρίσκεται στην οδό Δημοκρίτου 14 στην Κομοτηνή.

Απάντηση