Έως τις 31 Ιανουαρίου γεμίζουμε τους σάκους του Άη Βασίλη

Η προσπάθεια ξεκινά! Σας καλούμε να συμμετέχετε, ο καθένας με τις μικρές ή μεγάλες του δυνάμεις, για να αποδείξουμε και πάλι εμπράκτως ότι στην Κομοτηνή διαθέτουμε τα αντανακλαστικά, τον σεβασμό, την αξιοπρέπεια και φυσικά την αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπό μας.

Περισσότεροι από πενήντα σύλλογοι σε συνεργασία με μαγαζιά, καφετέριες, χώρους πολιτιστικών εκδηλώσεων και εθελοντικές ομάδες ένωσαν και φέτος τις δυνάμεις τους και συνέθεσαν ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων δράσεων, θεατρικές παραστάσεις, μουσικές βραδιές και συναυλίες, αθλητικές εκδηλώσεις, εικαστικές δράσεις και εκθέσεις, με έναν κοινό προορισμό, να φέρουν στο επίκεντρο την τέχνη και να την συνδυάσουν με την προσφορά στον συνάνθρωπο.

Σύνθημα μας «όλοι μαζί μπορούμε» με το οποίο ευελπιστούμε να μεταδώσουμε ένα χαρούμενο και διασκεδαστικό τρόπο στην πόλη μας την αξία της συλλογικότητας και της προσφοράς.

Σταθεροί «συνοδοιπόροι» της προσπάθειάς μας οι πρόσκοποι του νομού Ροδόπης και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, ενώ για πρώτη φορά φέτος την προσπάθειά μας ενισχύουν οι Έφεδροι Αξιωματικοί και οι εθελοντές του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής.

Η προσπάθειά μας δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί δίχως την πολύτιμη στήριξη των χορηγών μας οι οποίοι είναι οι εξής:

· Roommates Creativity Team
· E.b. la petite boutique
· ΑΦΟΙ Ζαμπογιάννη Ο.Ε.
· Dj Λαγός
· Στεγνοκαθαριστήριο Σιδερωτήριο Ρούχων “Mama´s Cleaner´s”
· Χρώματα – Διακοσμητικά «Μυλωνάς»
· Παιχνίδια «Κωσταρέλης»
· ΤΖΕΒΕΛΕΚΙΔΗΣ HOME και WELCOME STORES ΤΖΕΒΕΛΕΚΙΔΗΣ
· Λαγάκης
· Super Market 24 Hours
· Βιβλιοχαρτοπωλεία «Βαφειάδης»,
· ΚΤΕΛ Ν.Ροδόπης
· Εκδόσεις «Παρατηρητής της Θράκης»

Απάντηση