Καβάλα: Δύο συλλήψεις για κλοπές

«Κύκνειο άσμα» φαίνεται πώς ήταν για έναν 44χρονο σεσημασμένο Έλληνα διαρρήκτη και τον 40χρονο Γεωργιανό συνεργό του η διπλή κλοπή που διέπραξαν το βράδυ της Παρασκευής σε δύο διαμερίσματα της ίδιας πολυκατοικία στην περιοχή Παληό της Καβάλας.

Οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας οδήγησαν στα ίχνη τους και συνελήφθησαν το μεσημέρι του Σαββάτου, ο ένας στη Χρυσούπολη και ο άλλος στην Καβάλα. Στα σπίτια τους και το Ι.Χ. αυτοκίνητο του 44χρονου βρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος από τα κλοπιμαία, που ήταν 400 ευρώ, χρυσαφικά, κοσμήματα, δυο φορητοί υπολογιστές, οινοπνευματώδη ποτά, μια τηλεόραση, δυο δερμάτινοι χαρτοφύλακες, τρεις κολόνιες, ρούχα, δυο κινητά, μια συσκευή αποθήκευσης δεδομένων και ένα πορτοφόλι με διάφορα έγγραφα.

Μαζί με αυτά, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ένα πιστόλι κρότου– αερίου με ένα φυσίγγιο στον γεμιστήρα, 88 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, τέσσερις ηλεκτρονικές συσκευές, έξι ρολόγια, μια χρυσή αλυσίδα, ένα σκουλαρίκι, ένα μεταλλικό αναπτήρα, μια κολόνια, ένα πορτοφόλι και ένα επίχρυσο διακοσμητικό των οποίων την κατοχή δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν οι δράστες και ερευνάται από πού τα έκλεψαν. Οι δυο διαρρήκτες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας με κατηγορίες κατά περίπτωση για κλοπές, παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα και του νόμου περί όπλων.

Απάντηση