Θέατρο αγάπη μου…

Αφήνουν στην άκρη τα άγχη της καθημερινότητάς τους. Ανεβαίνουν στο θεατρικό σανίδι και ζουν στον ονειρικό κόσμο του θεάτρου. Μέλη της ερασιτεχνικής ομάδας του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής ανεβάζουν παραστάσεις, υπό τις οδηγίες της Άννυς Μαχαιροπούλου και κλέβουν το χειροκρότημα.

«Είναι πραγματικά ένα πολύ ωραίο ταξίδι. Το θέατρο είναι μια ψυχανάλυση και ψυχοθεραπεία » δηλώνει η Εύα Σκότη, μέλος της ομάδας από την αρχή της δημιουργίας της, ιδιωτική υπάλληλος, πρόσκοπος, αλλά και… ερασιτέχνης ηθοποιός. «Περνάμε καταπληκτικά» δηλώνει αναφερόμενη με καμάρι στην παράσταση που ανέβασαν στο αρχαίο θέατρο της Μαρώνειας.

Τις ώρες που είναι μακριά από την σκηνή εργάζεται σε ένα συμβολαιογραφείο της Κομοτηνής. «Όλη τη μέρα επικοινωνώ με τον κόσμο και μετά, στη θεατρική σκηνή, επικοινωνώ και πάλι με έργα, ήρωες, κοινό, συνεργάτες» δηλώνει η κα Σκότη μην κρύβοντας τον ενθουσιασμό της και την αγάπης της για το θέατρο. «Στη σκηνή, όταν καταθέτεις τον αληθινό σου εαυτό, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα» υποστηρίζει ζώντας στον ονειρικό κόσμο του θεάτρου…

Απάντηση