Οι Robotgang της Κομοτηνής: Πρώτοι με διαφορά

Πρώτοι στην Ελλάδα! Οι «Robotgang» επιστρέφουν από το FirstLegoLeague που πραγματοποιήθηκε στο Noesis της Θεσσαλονίκης έχοντας στα χέρια το βραβείο καινοτόμου λύσης. Με σύνθημα: «Συνεργαζόμαστε για να μάθουμε αλλά και μαθαίνουμε να συνεργαζόμαστε» οι «RobotGang”, μια “ρομποτο-συμμορία” από το 1ο ΓΕΛ Κομοτηνής είναι έτοιμοι τώρα να ανοίξουν τα φτερά τους και να ταξιδέψουν για την Αμερική, συμμετέχοντας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Ρομποτικής.

Ποια, όμως, ήταν η λύση που εντυπωσίασε συναγωνιζόμενους, κοινό και κριτές; Σύμφωνα με την Ελένη Κοκοβίδου, την υπεύθυνη καθηγήτρια, « για τη μείωση των σκουπιδιών προτείναμε έναν κάδο στον οποίο η διαλογή των ανακυκλώσιμων υλικών γίνεται αυτόματα, χρησιμοποιώντας μια ειδική σήμανση που μπορεί να υπάρχει πάνω στις συσκευασίες»!

Έτσι, το μεγάλο ταξίδι συνεχίζεται! Και η εμπνευσμένη ομάδα , ο Λευτέρης Μωρρές και η Κοκοβίδου Ελένη ως προπονητές και οι: Γκαγκά Λία, Μπαλίδης Στέλιος,Κεκέ Αμέτ Μουσταφά, Μασκανάκη Κατερίνα, Μήτρου Νεφέλη, Μολλά Αχμέτ Χουσεϊν, Ψαθάς Αλέξανδρος, Σωκράτης Καλοδημίδης και Ντούβας Θανάσης , φορούν τον γκανγκστερικό τους καπέλο, συνεργάζονται, σχεδιάζουν, χαμογελούν και υπόσχονται ένα καλύτερο μέλλον…κάνοντας περήφανη την Κομοτηνή.

Απάντηση