Επίσκεψη φοιτητών του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου

Τους φοιτητές του Μεταπτυχιακού Τμήματος «Διαχείριση Φυσικών και Ανθρωπογενών Καταστροφών» του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, που επισκέπτονται την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου στο πλαίσιο εργασίας τους, καλωσόρισε την Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016, στο ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου ενημέρωσε τους φοιτητές και τους συνοδούς καθηγητές για τα θέματα που ανακύπτουν από την περιοδικότητα των πλημμυρικών φαινομένων του ποταμού Έβρου, την προσπάθεια που καταβάλλεται από πλευράς πολιτικής ηγεσίας και υπηρεσιακών παραγόντων για την πρόληψη τέτοιων συμβάντων, την προετοιμασία αντιμετώπισής τους, και τη διαχείριση την ώρα της κρίσης.

Στα πλημμυρικά φαινόμενα αναφέρθηκαν εκτενώς και απάντησαν σε ερωτήσεις ο Προϊστάμενος της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κωνσταντίνος Χουβαρδάς, το στέλεχος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Έβρου Χρήστος Παπαποστόλου, και ο Διευθυντής της Ειδικής Υπηρεσίας Δημοσίων Έργων Έβρου Γεώργιος Τσεσμελής.

Απάντηση