Κομοτηνή: Μεταπτυχιακά μέσω Κύπρου

BATSOLAKHSΜεταπτυχιακά μέσω Κύπρου σπεύδουν να αποκτήσουν πολλοί Κομοτηναίοι αξιοποιώντας την ευκαιρία που δίνει το πανεπιστήμιο «Φρέντερικ» σε συνεργασία με το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «Γιώργος Μπατσολάκης» στην Κομοτηνή μάλιστα εξ αποστάσεως.

«Μεταπτυχιακά και προπτυχιακά αναγνωρισμένα από τον ΔΟΑΤΑΠ», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σημειώνοντας πως πρόκειται για μεταπτυχιακά στους τομείς «Διοίκηση Επιχειρήσεων», «Διοίκηση Σχολικών Μονάδων», στην Υγεία, στην Εκπαίδευση , στην Ναυτιλία. «Καλύπτουν μια ευρεία γκάμα σπουδών με αποτέλεσμα να μην είναι μόνο το μάθημα εξ αποστάσεως, αλλά και οι εξετάσεις πραγματοποιούνται στην Κομοτηνή, κάποιος δεν χρειάζεται να πάει καθόλου στην Κύπρο» δηλώνει ο κος Μπατσολάκης.

Όσον αφορά το κόστος αυτών των μεταπτυχιακών, αυτό ανέρχεται στα 5000 ευρώ με το σημαντικό ότι μπορούν να αποπληρωθούν σε μηνιαίες δόσεις, κατά τη διάρκεια των τριών εξαμήνων. «Η διάρκεια σπουδών μπορεί να παραταθεί μέχρι και τρία χρόνια» δηλώνει και σημειώνει ότι σημαντική είναι η Τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει η Κύπρος σε θέματα σπουδών και δη Εξ αποστάσεως. «Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο» αποκαλύπτει σημειώνοντας ότι η «ασύγχρονη εκπαίδευση » είναι αυτή που έλκει.

Απάντηση