Κομοτηνή: Ένας διανομέας με όνειρα

Ο Γιασάρ Σουλεϊμάν εργάζεται ως διανομέας και παράλληλα σπουδάζει στο εσπερινό ΕΠΑΛ της Κομοτηνής. Από το πρωί στους δρόμους της πόλης δεν σταματά λεπτό μέχρις ότου δώσει και το τελευταίο φυλλάδιο που κρατά στα χέρια του. «Αυτή η δουλειά απαιτεί βιασύνη και δύναμη» δηλώνει ο ίδιος σε ένα μικρό διάλειμμα την ώρα της δουλειάς.

Κάθε φορά κρατά στα χέρια του 300 φυλλάδια, τα υπόλοιπα τα αφήνει σε κοντινό σημείο κι όταν τελειώσει με τα 300 πρώτα παίρνει τα δεύτερα και συνεχίζει μέχρις ότου εξαντληθούν . Σήμερα του έχουν αναθέσει να μοιράσει 2.500 φυλλάδια γι αυτό κι όπως λέει χαρακτηριστικά «τρέχει και δεν φτάνει». Δύο μήνες τώρα έχει βρει αυτόν τον τρόπο για να ενισχύσει το οικογενειακό του εισόδημα.

«Σιγά –σιγά μαθαίνεις» λέει και σπεύδει να σημειώσει «δυστυχώς δουλειά βγαίνει 2-3 φορές την εβδομάδα.» Όπως δηλώνει ο κ. Γιασάρ Σουλεϊμάν δεν έπαψε στιγμή να ψάχνει και για κάτι ακόμη, πιο σταθερό. Μέχρι να καταφέρει να το βρει, ωστόσο, αρκείται στη διανομή του διαφημιστικού υλικού «η εποχή είναι δύσκολη, όχι στη δουλειά δεν πρέπει να λες, ακόμη κι αν δεν είναι αυτή που περίμενες» δηλώνει σημειώνοντας ότι τις ώρες της διανομής συντροφιά έχει τα δικά του όνειρα…

Απάντηση