Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 7-6-2016

Νεφώσεις, παροδικά αυξημένες αναμένονται αύριο Τρίτη, 7 Ιουνίου 2016. Βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν σε ολόκληρη της χώρα με εξαίρεση τα νησιά του νοτίου Αιγαίου και του Ιονίου. Οι καταιγίδες πάνω από την ηπειρωτική χώρα θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά πολύ ισχυροί έως θυελλώδεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 30 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα, από 13 έως 32 στην κεντρική και νότια, από 17 έως 27 στα νησιά του Ιονίου, από 16 έως 29 στα νησιά του Αιγαίου και από 11 έως 30 στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από βόρειες και βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ σταδιακά όμως από το μεσημέρι θα στραφούν σε βορειοανατολικούς και θα ενισχυθούν φτάνοντας κατά τα 8 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες και βορειοδυτικές διευθύνσεις αρχικά 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα ενίσχυθούν και θα φτάσουν τοπικά τα 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ.

Απάντηση