Δηλώσεις για το θάνατο του Περιφερειάρχη Αν.Μ.θράκης

 

Ο Γιώργος Πεταλωτής για τον Γιώργο Παυλίδη 
petalotisΟ Γιώργος Παυλίδης, Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας – Θράκης έως σήμερα , πάλεψε σκληρά όπως ήξερε πάντα , κερδίζοντας τη ζωή μέχρι τελευταία στιγμή με τη γνωστή του επιμονή , μεθοδικότητα και αξιοπρέπεια , άρα και το θάνατο .
Συνάδελφος και συνεργάτης πολλές φορές επί χρόνια στη μαχόμενη Δικηγορία , με τη συμμετοχή του στα δημόσια πράγματα αρχικά ως Νομάρχης Ξάνθης και κατόπιν ως Περιφερειάρχης ΑΜΘ εργάστηκε σκληρά για τον τόπο μας . Χωρίς η εξουσία να του προσθέσει έπαρση.

Με σοβαρότητα , χωρίς ανούσιους ανταγωνισμούς, κέρδισε φίλους και μετά και τους αντιπάλους .
Δούλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή , παρά τις δύσκολες οικογενειακές συνθήκες , για την περιοχή μας χωρίς μισαλλοδοξίες, κάλυψε όλους τους πολίτες χωρίς διακρίσεις θρησκεύματος και ιδεολογίας, χωρίς ανούσιες αυτοπροβολές , προτάσσοντας μόνον το έργο της Περιφέρειας .
Θλίψη σε όλους μας , αλλά και παράδειγμα αξιοπρέπειας και ωριμότητας σε όλα τα επίπεδα .
Συλλuπητήρια ειλικρινή στην οικογένεια και τους συνεργάτες του .

Ο Δημήτρης Χαρίτου για τον Γιώργο Παυλίδη…

xaritoyΕπιβεβαίωσε την ρήση “ΑΡΧΗ άνδρα δείκνυσι ” Εργάσθηκε μέχρι τέλος προτάσσοντας τα σεμφέροντα της περιφέρειας ΑΝ.ΜΑΚ-ΘΡΑΚΗΣ.Τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

 

 

 

Η Ελένη Χατζηγεωργίου για τον Γιώργο Παυλίδη

kyprioiΑπό σήμερα η Ξάνθη γίνεται πτωχότερη. Από σήμερα η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης γίνεται φτωχότερη. Από σήμερα η Κύπρος χάνει ένα φίλο και συμπαραστάτη. Ο Γιώργος ο Παυλίδης πέρασε πλέον στην αντίπερα όχθη, και βαδίζει πλέον την μακαρία οδό για να συναντήσει τον αγαπημένο του γιο, για να συναντήσει τον Θοδωρή του. Το πάλεψε ο Γιώργος Παυλίδης, πάλεψε τον πόνο της μεγάλης απώλειας του παιδιού του, πάλεψε την επάρατο νόσο, μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν παρόν στον αγώνα του για την ανάπτυξη της περιφέρειας μας. Δυστυχώς οι δυνάμεις του τον εγκατέλειψαν. Αφήνει πίσω του ένα θαυμάσιο έργο ως Νομάρχης Ξάνθης αλλά και ως περιφερειάρχης. Ο Γιώργος ο Παυλίδης είχε μεγάλα οράματα και τα πλείστα τα πραγματοποίησε, κάθετος άξονας με Βουλγαρία, αναδασμούς, αναπλάσεις, μεγάλους οδικούς άξονες και παρακάμψεις οικισμών, αναπαλαίωση οικίας Μάνου Χατζιδάκι και πληθώρα άλλων. Το γραφείο του Γιώργου Παυλίδη ήταν πάντα ανοιχτό σε όλους τους φορείς που φιλοξενούσαμε από την Κύπρο και όταν χρειαστήκαμε την βοήθεια του ως Σύλλογος Κυπρίων Ξάνθης μας την έδωσε απλόχερα. Έδωσε εντολή να εκδοθεί η οικοδομική άδεια για την ανέγερση του Μουσείου του Γρηγόρη Αυξεντίου, στο Αυξέντιο κατά προτεραιότητα για να μην χαθεί το πρόγραμμα Leader στο οποίο είχαμε εντάξει την ανέγερση του. Ενίσχυσε τις προσπάθειες μας για την μεταβίβαση της έκτασης του Άλσους Αγνοουμένων στα Άβδηρα στο Σύλλογο μας. Γιώργο Παυλίδη σ’ ευχαριστούμε για την βοήθεια και την συμπαράσταση σου στον σύλλογο μας σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου στην πόλη, στο νομό και στην περιφέρεια μας. Κι εγώ προσωπικά Γιώργο σ’ ευχαριστώ για την συνεργασία μας.
Ελένη Χατζηγεωργίου
Πρόεδρος Συλλόγου Κυπρίων Ξάνθης.

Η πρόεδρος  και το ΔΣ του Εμπορικού  Συλλόγου 

emporikos syllogos parosΗ Πρόεδρος, το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής και ο Εμπορικός Κόσμος της Ροδόπης, εκφράζουν την ειλικρινή θλίψη τους για τον θάνατο του Περιφερειάρχη Α.Μ.Θ., Παυλίδη Γεώργιου και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Απάντηση