Αναστασία Ξανθοπούλου, ελεύθερος επαγγελματίας: «Δεν θέλει κόπο … Θέλει τρόπο και όλα γίνονται με την βοήθεια του Θεού!»

Η Αναστασία Ξανθοπούλου μιλά σήμερα στις «Daily-Stories» για την Κομοτηνή, τα ταξίδια της, τις αγαπημένες συνήθειες, τα όνειρα και τις αγωνίες…

foto tasoulas eklogon 001

Αναστασία Ξανθοπούλου, ελεύθερος επαγγελματίας: «Δεν θέλει κόπο … Θέλει τρόπο και όλα γίνονται με την βοήθεια του Θεού!»

Γεννήθηκα: Στην Κομοτηνή

Ζω: Σ’ αυτή την πόλη εδώ και 39 χρόνια

Εργάζομαι:  Ως ελεύθερος Επαγγελματίας στο κομμάτι της Διοργάνωσης εκδηλώσεων και των Δημοσίων Σχέσεων τα τελευταία 5 χρόνια στο παρελθόν υπήρξα ιδιωτικός υπάλληλος .

Ταξιδεύω: Ναι ! Μ αρέσουν τα ταξίδια με καλή παρέα είτε στο βουνό είτε στην θάλασσα κοντά έχω γυρίσει αρκετά την Ελλάδα κυρίως τα νησιά της αλλά έχω επισκεφτεί και πρωτεύουσες του Εξωτερικού .

Διαβάζω:  Συνέχεια , το λατρεύω το διάβασμα από μικρή είναι ξεχωριστή παρέα! Το αγαπημένο μου βιβλίο είναι το : » Ευτυχώς που δεν γεννήθηκα όμορφη »  του Καρακάση.

Ακούω:  Μουσική δεν ζω χωρίς αυτήν είναι ένα με μένα , ιδιαίτερα αγαπώ την Παραδοσιακή .

Θυμάμαι: Τα πάντα …. Οι φίλοι μου με αποκαλούν «Ελέφαντα στην Μνήμη» …….. Θυμάμαι όλες τις καλές στιγμές νομίζω πως έτσι τις προκαλώ να μου ξανασυμβούν ….

Μαθαίνω: Συνέχεια , μαθαίνω εύκολα …θέλω να μαθαίνω δεν τα ξέρω όλα και όταν  δεν ξέρω κάτι δεν ντρέπομαι να ρωτήσω , να ζητήσω βοήθεια .

Αγωνιώ: Και βέβαια αγωνιώ για όλα αυτά που επιθυμώ να έρθουν και που έχω ονειρευτεί , αγωνιώ για το αύριο , αγωνιώ για τις εξελίξεις της Ζωής μας και εύχομαι όλα να πάνε κατ ευχήν …..

Ονειρεύομαι: …Aκόμη και δεν θα πάψω ποτέ!  Ονειρεύομαι τα χρόνια που θα έρθουν , την εικόνα της κόρης μου – Φίλης μου , μεγάλη πια φοιτήτρια , Μανούλα , να ‘μαι παρούσα στις μεγάλες της στιγμές.

Το μότο μου είναι:  Δεν θέλει κόπο … Θέλει τρόπο  και όλα γίνονται με την βοήθεια του Θεού!