Κική Κωνσταντινίδου- Θυμικιώτου: « Όσες φορές κι αν με σπρώξουν να πέσω, εγώ άλλες τόσες θα σηκωθώ.»

Η Κική Κωνσταντινίδου –Θυμικιώτου φιλοξενείται σήμερα στις «Daily-Stories», ελεύθερη επαγγελματίας 22 χρόνια μιλά για τη ζωή της, την Κομοτηνή, τα ταξίδια, τη γνώση και τα μαθήματα της καθημερινότητας

received_m_mid_1395254250103_356e8f2b804bd42638_9

Κική Κωνσταντινίδου- Θυμικιώτου: « Όσες φορές κι αν με σπρώξουν να πέσω, εγώ άλλες τόσες θα σηκωθώ.»

Γεννήθηκα: Στην Κομοτηνή. Μεγάλωσα στη γειτονιά των  Στρατώνων. Ακόμη και σήμερα μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια, ανεμελιά, παιχνίδι στην πλατεία Καραϊσκάκη, βόλτες.  Τα καλύτερα παιδικά χρόνια που θα μπορούσα να έχω!

Εργάζομαι: Στην Κομοτηνή. Έχω τρία καταστήματα, στο κέντρο της  Κομοτηνής, στο Κικίδιο και στην Αλεξανδρούπολη με αντικείμενο την εμπορία ηλεκτρολογικού υλικού. 22 χρόνια αγώνας για κάτι καλύτερο.

Ταξιδεύω: Πολύ και λόγω της δουλειάς. Ταξιδεύω πάντα με τα παιδιά. Μ’ αρέσει να γνωρίζουμε  μέρη της Ελλάδας, να μαθαίνουμε τον τόπο μας.

Διαβάζω : Λογοτεχνία πάρα πολύ, περισσότερο προτιμώ τις γυναίκες συγγραφείς, το Καλοκαίρι πάντα διαβάζω πιο πολύ. Τα τελευταία δύο χρόνια μπήκα στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο και δεν προλαβαίνω πια  να διαβάζω λογοτεχνικά βιβλία. Είμαι στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, στο Οικονομικό Τμήμα. Ασχολούμαι μόνο με τις εργασίες και με το διάβασμα για το Πανεπιστήμιο.

Ακούω : Τα πάντα. Μ’ αρέσει πολύ η μουσική. Πιο πολύ ακούω έντεχνο ελληνικό τραγούδι, αλλά μ’ αρέσουν και τα καλά λαϊκά.

Θυμάμαι: Πιο πολύ τις ωραίες στιγμές που έχω περάσει με τα κορίτσιά μου. Όπως και τα ξέγνοιαστα παιδικά χρόνια που έχω περάσει. Και πάντα έχω στο μυαλό μου τη σκέψη ότι η ζωή είναι ένας αγώνας. Μόνο έτσι προχωράω μπροστά.

Μαθαίνω: Κάθε μέρα και κάτι καινούργιο. Συνεργαζόμενη με τους ανθρώπους πάντα κάτι πολύτιμο μαθαίνεις. Η κάθε καινούργια μέρα σε διδάσκει και κάτι καινούργιο.

Αγωνιώ: Σήμερα για πολλά πράγματα. Πάρα πολλά. Τίποτα πια δεν θεωρείται δεδομένο και αυτονόητο.

Ονειρεύομαι: Πάντα! Αν σταματήσουμε να ονειρευόμαστε, θα σταματήσουμε να έχουμε στόχους, θα σταματήσουμε να έχουμε ζωή.

Το moto μου είναι: Όσες φορές κι αν με σπρώξουν να πέσω, εγώ άλλες τόσες θα σηκωθώ. Θα πολεμήσω, θα αγωνιστώ.