ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

daily_stories2

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε με το ενημερωτικό site «Daily-Stories» στείλτε μας το μήνυμα σας στο email : Dailystoriesok@gmail.com και αφήστε μας τα στοιχεία σας. Με χαρά θα ανταποκριθούμε στο αίτημα σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία, μα κυρίως για την εμπιστοσύνη σας.

5 thoughts on “ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ”

  1. Καλησπέρα σας και πολλά συγχαρητήρια για την ενημερωτική ιστοσελίδα σας.
    Θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα θέμα κατά τη γνώμη μου πολύ σοβαρό. Εδώ και μία εβδομάδα περίπου στην αφύλακτη σιδηροδρομική διάβαση στον επαρχιακό δρόμο Κομοτηνής-Ξυλαγανής στο ύψος του Δουκάτου δεν λειτουργεί ο σηματοδότης και δεν κατεβαίνουν οι μπάρες. Προσωπικά μου έτυχε δύο φορές, το πρωί της Δευτέρας και σήμερα το μεσημέρι να προσεγγίζει το τρένο και να το βλέπω τελευταία στιγμή. Έχω ενημερώσει τηλεφωνικώς την αστυνομία, τα κεντρικά του ΟΣΕ στην Αθήνα και τον υπεύθυνο του ΟΣΕ στην Αλεξανδρούπολη.Ο ΟΣΕ της Κομοτηνής δεν απαντά στο τηλέφωνο. Μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη υπάρχει σοβαρός κίνδυνος δυστυχήματος. Ευελπιστώ ότι μέσα από την ιστοσελίδα σας θα φροντίσετε για την ενημέρωση του κοινού.

    1. Σας ευχαριστούμε για το σχόλιο.Ευχαριστούμε που διαβάζετε τις “Daily-Stories”. Θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε το θέμα.

  2. καλησπερα σας σημερα ειδα ενα βιντεο στο οποιο παρουσιαζετε ενας νεαρος οποιος επικαλειτε οτι ειναι απο το νευροκοπι και πουλαει φασολια !! 1ον το παληκαρι δεν το γνωριζει κανεις στο νευροκοπι καθως ειμαι απο το νευροκοπι και ειμαι παραγωγος φασολιων και πατατας ! 2ον αυτα που λεει περι τονων δεν υσχυουν 3ον κανει δυσφοιμηση του προιοντος το φασολι φετος πουλιετε 3-3.5 ευρο και οχι 2 οπως λεει ο δηθεν

    1. Σας ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση κ. Παπαδόπουλε.Ελπίζω να καταγράψουμε τις αληθινές απόψεις των παραγωγών του Νευροκοπίου με μια κουβέντα μαζί σας ή με αληθινούς συναδέλφους σας! Να είστε καλά!

Απάντηση

Καθημερινές Ιστορίες Συνύπαρξης